APB Nieuws Citadel Hardware Maintenance Downtime - 4 AM UTC 4/22

Discussie in 'Nieuwsfeed' gestart door Gamersfirst, 31 mei 2018.

  1. Gamersfirst

    Gamersfirst Groentje RSS Feed

    Berichten:
    196
    Leuk Bevonden:
    6
    Trofeepunten:
    1
    Citadel server will be taken out of service for hardware maintenance starting at 4 AM UTC on 4/22 (8 PM PDT 4/21 / 10 PM CDT 4/21). The estimated downtime is 6 - 8 hours.

    Verder lezen...
     

Deel Deze Pagina